Рецепт Холодець з кролика фото

Холодець з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт приготування холодцю з кролика з морквою.

Опис приготування:

Подавайте холодець з кролика з хроном або гірчицею.

Приготування:

Розмішати желатин в холодній воді і дати набрякнути. Промити кролика під холодною водою і висушити на паперових рушниках. Нарізати на шматки. Викласти кролика в каструлю, залити водою, додати неочищену цибулину, морква, сіль і горошини перцю. Варити на слабкому вогні 2 годину. Готове м'ясо кролика обробити на шматки. Викласти кролика в форму для холодцю, додати нарізану моркву. Процідити бульйон і змішати з желатином. Залити бульйоном кролика. Поставити в холодильник. Коли холодець застигне, поставити форму в гарячу воду на кілька секунд. Перевернути холодець на блюдо і подавати з гірчицею або хріном.


  • Кролик - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Упаковка желатину - 1 штука
  • Бульйону (м'ясного або овочевого) - 1, 5 L
  • Цибулина - 1 штука
  • Горошин чорного перцю - 10 штук
Подавайте холодець з кролика з хроном або гірчицею.

Приготування:

Розмішати желатин в холодній воді і дати набрякнути. Промити кролика під холодною водою і висушити на паперових рушниках. Нарізати на шматки. Викласти кролика в каструлю, залити водою, додати неочищену цибулину, морква, сіль і горошини перцю. Варити на слабкому вогні 2 годину. Готове м'ясо кролика обробити на шматки. Викласти кролика в форму для холодцю, додати нарізану моркву. Процідити бульйон і змішати з желатином. Залити бульйоном кролика. Поставити в холодильник. Коли холодець застигне, поставити форму в гарячу воду на кілька секунд. Перевернути холодець на блюдо і подавати з гірчицею або хріном.

Схожі рецепти