Холодець з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування холодцю з кролика з морквою.
Подавайте холодець з кролика з хроном або гірчицею.
Приготування:
Розмішати желатин в холодній воді і дати набрякнути. Промити кролика під холодною водою і висушити на паперових рушниках. Нарізати на шматки. Викласти кролика в каструлю, залити водою, додати неочищену цибулину, морква, сіль і горошини перцю. Варити на слабкому вогні 2 годину. Готове м'ясо кролика обробити на шматки. Викласти кролика в форму для холодцю, додати нарізану моркву. Процідити бульйон і змішати з желатином. Залити бульйоном кролика. Поставити в холодильник. Коли холодець застигне, поставити форму в гарячу воду на кілька секунд. Перевернути холодець на блюдо і подавати з гірчицею або хріном.
- Кролик - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Упаковка желатину - 1 штука
- Бульйону (м'ясного або овочевого) - 1, 5 L
- Цибулина - 1 штука
- Горошин чорного перцю - 10 штук
Приготування:
Розмішати желатин в холодній воді і дати набрякнути. Промити кролика під холодною водою і висушити на паперових рушниках. Нарізати на шматки. Викласти кролика в каструлю, залити водою, додати неочищену цибулину, морква, сіль і горошини перцю. Варити на слабкому вогні 2 годину. Готове м'ясо кролика обробити на шматки. Викласти кролика в форму для холодцю, додати нарізану моркву. Процідити бульйон і змішати з желатином. Залити бульйоном кролика. Поставити в холодильник. Коли холодець застигне, поставити форму в гарячу воду на кілька секунд. Перевернути холодець на блюдо і подавати з гірчицею або хріном.