Рецепт Фарш з кролика фото

Фарш з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Найчастіше для приготування фаршу використовуємо курку, свинину чи яловичину. А як щодо кролика? У нього ніжне і дієтичне м'ясо, яке відмінно підходить для рецепта, як приготувати фарш з кролика.

Опис приготування:

Цей вид м'яса набагато рідше зустрічається на наших столах, хіба що у тих, хто їх розводить. Більшість людей боїться або не вміє працювати з кроликом, до того ж він виходить дорожче, ніж звична всім курка. Однак рекомендуємо обов'язково дізнатися, як приготувати фарш з кролика, який підійде для котлет, тефтелей і в якості начинки для пирогів і пиріжків. Оскільки м'ясо кролика трохи сухувато, то рекомендується додавати до фаршу трохи сала.

  • М'ясо кролика - 300 грам
  • Сало - 50 грам
  • Вівсяна каша - 2 Ст. Ложки (готова)
  • Хліб білий - 40 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
фарш з кролика - фото крок 1
1. М'ясо кролика миємо й нарізаємо шматочками, подрібнюємо його через м'ясорубку. Сало моєму, і також пропускаємо через м'ясорубку, в мисці змішуємо всі.
фарш з кролика - фото крок 2
2. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо дрібно ножем або подрібнюємо разом з кроликом через м'ясорубку.
фарш з кролика - фото крок 3
3. Додаємо цибулю до м'яса, вівсяну кашу використовуємо вже готову і додаємо її до фаршу. За смаком солимо і перчимо, чистимо часник і видавлюємо його через прес. Хліб замочуємо у воді, отриманий м'якуш додаємо до фаршу. Все перемішуємо.
фарш з кролика - фото крок 4
4. Готовий фарш поділяємо на частини і відправляємо в морозильну камеру на зберігання або використовуємо відразу.

Схожі рецепти