Фарш з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше для приготування фаршу використовуємо курку, свинину чи яловичину. А як щодо кролика? У нього ніжне і дієтичне м'ясо, яке відмінно підходить для рецепта, як приготувати фарш з кролика.
Цей вид м'яса набагато рідше зустрічається на наших столах, хіба що у тих, хто їх розводить. Більшість людей боїться або не вміє працювати з кроликом, до того ж він виходить дорожче, ніж звична всім курка. Однак рекомендуємо обов'язково дізнатися, як приготувати фарш з кролика, який підійде для котлет, тефтелей і в якості начинки для пирогів і пиріжків. Оскільки м'ясо кролика трохи сухувато, то рекомендується додавати до фаршу трохи сала.
- М'ясо кролика - 300 грам
- Сало - 50 грам
- Вівсяна каша - 2 Ст. Ложки (готова)
- Хліб білий - 40 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
1. М'ясо кролика миємо й нарізаємо шматочками, подрібнюємо його через м'ясорубку. Сало моєму, і також пропускаємо через м'ясорубку, в мисці змішуємо всі.
2. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо дрібно ножем або подрібнюємо разом з кроликом через м'ясорубку.
3. Додаємо цибулю до м'яса, вівсяну кашу використовуємо вже готову і додаємо її до фаршу. За смаком солимо і перчимо, чистимо часник і видавлюємо його через прес. Хліб замочуємо у воді, отриманий м'якуш додаємо до фаршу. Все перемішуємо.
4. Готовий фарш поділяємо на частини і відправляємо в морозильну камеру на зберігання або використовуємо відразу.