Борщ з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Борщ з кролика - екзотичний варіант цього популярного страви. Рецепт досить простий, і якщо у вас є м'ясо кролика - не полінуйтеся і приготуйте, будете вражені результатом.
Борщ з кролика потрібно подавати гарячим, зі сметаною, чесночком и пампушками. Це дуже смачний борщ, хоч і не найпопулярніший. Сало, звичайно, можна не додавати, а взяти рослинне масло. М'ясо кролика вариться приблизно годину, якщо кролик молодий, і 2-2, 5 годину, якщо кролик старіший. Ну, читайте рецепт борщу з кролика - там все докладно розписано, чи щось там може утруднити
- Кролик - 400 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Капуста - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сало - 50 грам
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Зелень петрушки - 1 штука (пучок)
- Сіль - За смаком
Підготувати продукти.
Кролик вимочити в воді годину. Варити м'ясо в чистій воді на середньому вогні, додавши цілу цибулину.
Капусту шинкувати дрібно, морква і буряк натерти на крупній тертці. Кинути в каструлю, коли кролик буде готовий наполовину.
Картоплю порізати кубиками і опустити в каструлю через 15 хвилин після буряка.
Сало порізати середніми шматочками і обсмажити на сковороді з цибулею і часником, додати томатну пасту розведену водою і зелень.
Заправку відправити в каструлю, посолити, додати спеції. Дати настоятися 10 хвилин.
Смачного!