Фрікасе - рецепти від домашніх кухарів

Фрікасе з індички
Незважаючи на те, що це дуже смачне блюдо має іноземне походження, приготувати його можна дуже просто, тому ви просто зобов'язані включити фрикасе з індички в свій повсякденний раціон. опис приготування: Зараз це чудове блюдо можна зустріти практично в будь-якому французькому ресторані або каф...
читати далі
Фрікасе з креветок в мультиварці
Фрікасе можна приготувати не тільки з м'яса, але і з креветок. Готується дуже швидко, любителям креветок дуже сподобається, повірте. опис приготування: Спочатку фрикасе готували лише з м'яса, а потім таку назву стали давати більшості страв під білим соусом. Пропоную вашій увазі рецепт приготув...
читати далі
Фрікасе з креветок
Незвичайне блюдо — фрикасе з креветок в домашніх умовах. Смак креветок доповнюється соусом, а зелень і овочі надають страві особливу пікантність. опис приготування: 1. Візьміть заморожені креветки і відваріть їх. 2. Також відваріть стручкову квасолю до напівготовності. 3. Тим часом обсмажте на...
читати далі
Фрікасе з курки з шампіньйонами
Смачне куряче м'ясо в поєднанні з грибами і в білому соусі приготувати зовсім нескладно. А саме головне — готується цей шедевр дуже швидко. опис приготування: Вам набридли традиційні страви з курки? Раджу приготувати в домашніх умовах смачне французьке блюдо — фрикасе з курки з шампіньйонами. ...
читати далі
Фрікасе з курки з сиром
Ця страва дуже ніжне, смачне і готується буквально хвилин за 20. Спробувавши це блюдо хоч один раз, ви ще не раз будете готувати його. опис приготування: Смачне і ніжне куряче філе в бархатистою вершково-сирному соусі — це шалено смачно, повірте. Приготувати фрикасе з курки з сиром в домашніх ...
читати далі
Фрікасе з курки зі сметаною
У кожній країні є свої кулінарні традиції і фрикасе з курки зі сметаною в домашніх умовах готують практично в кожній родині. Ось і я вирішила спробувати відійти від класичного гуляшу… опис приготування: Ніжне м'ясо в соусі — фрикасе з курки зі сметаною в домашніх умовах можна приготувати менше...
читати далі
Фрікасе з курки
Традиційна страва французької кухні, яке готується в соусі на основі білого вина або вершків. Фрікасе можна подати з будь-яким гарніром. розповідаю, як приготувати фрикасе з курки. опис приготування: Фрікасе можна приготувати з кролика, з яловичини або птиці. Блюдо до столу подають гарячим з г...
читати далі
Фрікасе з курячої грудки
Зробити смачний і незвичайний вечерю у французькому стилі для своїх рідних досить просто. Пропоную вам приготувати ніжне біле м'ясо в ароматному соусі з овочами, від такого хтось не відмовиться. опис приготування: Французька кухня одна з моїх найулюбленіших, тому що в ній ідеально поєднуються ...
читати далі
Фрика з курей
Вишукане блюдо французької кухні, приготоване в домашніх умовах, зробить зі звичайного обіду або вечері справжнє свято. Тому давайте порадуємо себе і своїх рідних смачним частуванням. опис приготування: Справжнє фрикасе готують з білого м'яса, найчастіше курки або кролика, проте іноді його роб...
читати далі
Фрікасе з качки
Смачне і соковите м'ясо качки в вершковому соусі — пальчики оближеш. Рецепт фрикасе з качки — до вашої уваги! опис приготування: Любителі качиного м'яса знають, що страви з качки готуються досить довго і при готуванні їм необхідно приділяти досить багато уваги. Пропоную вам спробувати рецепт п...
читати далі
Фрікасе по-французьки
Зовсім нескладний класичний рецепт фрикасе по-французьки пропоную сьогодні в якості альтернативи смаженої курки або гуляшу. М'ясо виходить ніжним і дуже соковитим. опис приготування: Спробуйте приготувати фрикасе по французьки в домашніх умовах і ви, неодмінно, здивуєте своїх близьких і навіть...
читати далі
Фрікасе
Фрікасе - відмінне блюдо французької кухні. Традиційно це м'ясне рагу з курки під ніжним вершковим соусом, але кулінари в усьому світі використовують не тільки курку, але і кролика, індичку і телятину. опис приготування: Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати фрикасе з курки з грибами. За ...
читати далі
Риба, запечена в сметані з морквою
риба, запечена в сметані, - це завжди смачно. Візьміть рибу двох видів - червону і білу - і страва стане нарядно. опис приготування: У сезон молодих овочів смачно запікати рибу, м'ясо або птицю з молодою соковитою морквою. Такі страви цілком можуть обійтися і без гарніру. Але якщо вже вам захо...
читати далі