Фрікасе з курки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва дуже ніжне, смачне і готується буквально хвилин за 20. Спробувавши це блюдо хоч один раз, ви ще не раз будете готувати його.
Смачне і ніжне куряче філе в бархатистою вершково-сирному соусі - це шалено смачно, повірте. Приготувати фрикасе з курки з сиром в домашніх умовах можна дуже швидко і дуже просто. Незважаючи на швидкість і простоту, у вас вийде справжній кулінарний шедевр. Найголовніше, на що слід звернути увагу - це на вибір сиру. Не слід брати для цього блюда сирний продукт. Він може згорнутися в соусі грудками і блюдо буде зіпсовано. Отже, розповідаю, як зробити фрикасе з курки з сиром.
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир вершковий або плавлений - 100 грам
- Вершки - 150 грам (або крем)
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
Цибуля чистий, нарізаємо маленькими кубиками і обсмажуємо на вершковому маслі до легкого золотистого кольору.
Куряче філе миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо на сковорідку до цибулі і обсмажуємо хвилин 5. Солимо і перчимо.
Посипаємо курку з цибулею борошном і обсмажуємо помішуючи 1-2 хвилини.
Додаємо на сковорідку вершки або сметану і сир. Якщо ви використовуєте плавлений сир - наріжте його на маленькі шматочки.
Готуємо фрикасе ще хвилин 5 і стежимо за густотою соусу. Якщо він вийшов дуже густим - додайте трохи води.