Рецепт Свиняче фрикасе по-грецьки фото

Свиняче фрикасе по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрікасе

Дуже люблю це блюдо як готувати, так і є. Приготування досить просте, продукти доступні, але як же смачно виходить! Спробуйте обов'язково!

Фрікасе зі свинини - це одне з тих страв, які ми готуємо для повсякденних обідів і вечерь - просте, нехитре і ситне. Прикрасить воно і святковий стіл, так як м'ясо завжди актуально. За своєю суттю фрикасе - це звичайна підлива, яку можна використовувати для картопляного пюре, макаронів, сипучі крупи. Обов'язково спробуйте, не пошкодуєте!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
  • Картопля - 1 кілограм
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Проварена консервована кукурудза - 400 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Вода - 1, 5 склянки
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 1
1. Зваріть картоплю в підсоленій воді.
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 2
2. Видаліть з чилі все насіння і зачистите перетинки. Обдайте перець чилі окропом і залиште його на кілька хвилин, щоб пішла непотрібна нам гіркоту і надмірна гострота.
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 3
3. Розріжте м'ясо на великі шматки.
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 4
4. Обсмажте на олії в сковороді.
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 5
5. Подрібніть цибулю і додайте його в сковороду, слідом додайте тмин, перець, часник і сіль. Гасіть м'ясо у воді протягом 40 хвилин. Додайте вершкове масло.
свиняче фрикасе по-грецьки - фото крок 6
6. Додайте панірувальні сухарі в бульйон для згущення. Перед подачею прикрасьте блюдо вареним картоплею і перцем. Поверх м'яса відправте пару столових ложок на порцію консервованої провареної кукурудзи. Смачного!

Схожі рецепти