Свиняче фрикасе по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю це блюдо як готувати, так і є. Приготування досить просте, продукти доступні, але як же смачно виходить! Спробуйте обов'язково!
Фрікасе зі свинини - це одне з тих страв, які ми готуємо для повсякденних обідів і вечерь - просте, нехитре і ситне. Прикрасить воно і святковий стіл, так як м'ясо завжди актуально. За своєю суттю фрикасе - це звичайна підлива, яку можна використовувати для картопляного пюре, макаронів, сипучі крупи. Обов'язково спробуйте, не пошкодуєте!
- Свинина - 1 кілограм
- Панірувальні сухарі - 5 Ст. Ложок
- Картопля - 1 кілограм
- Перець чилі - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Кмин - 2 чайних ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Проварена консервована кукурудза - 400 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Вода - 1, 5 склянки
1. Зваріть картоплю в підсоленій воді.
2. Видаліть з чилі все насіння і зачистите перетинки. Обдайте перець чилі окропом і залиште його на кілька хвилин, щоб пішла непотрібна нам гіркоту і надмірна гострота.
3. Розріжте м'ясо на великі шматки.
4. Обсмажте на олії в сковороді.
5. Подрібніть цибулю і додайте його в сковороду, слідом додайте тмин, перець, часник і сіль. Гасіть м'ясо у воді протягом 40 хвилин. Додайте вершкове масло.
6. Додайте панірувальні сухарі в бульйон для згущення. Перед подачею прикрасьте блюдо вареним картоплею і перцем. Поверх м'яса відправте пару столових ложок на порцію консервованої провареної кукурудзи. Смачного!