Серце свиняче відварне
(покроковий рецепт з фото)
Серце відмінний субпродукт. З нього можна приготувати багато страв. Я люблю серце свиняче відварне, так як при варінні, жорстке м'ясо стає дуже м'яким. Додати овочі і відмінне блюдо готове!
Я зазвичай готую відварне серце для салатів або начинок в пироги. Але спробувавши цей рецепт, я зрозуміла, що цей субпродукт можна використовувати не тільки у вигляді добавок в основне блюдо. Серце свиняче відварне з овочами і спеціями - це вже готове самостійне блюдо, яке можна подавати до столу. М'ясо виходить ніжним, соковитим і м'яким, а овочі і спеції надають яскравий і насичений смак. Отже, як приготувати свиняче серце? Просто і легко! Єдине: нам знадобиться 6-7 годин, щоб м'ясо добре протушкувати і стало м'яким. Спеції ви можете додавати на ваш смак, а при подачі прикрасьте страву зеленню.
- Свиняче серце - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Стебла селери - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Зелений гострий перець - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Гвоздика - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Серця промийте і видаліть жилки і жир. Розріжте їх навпіл.
Морквину і цибулю почистіть і наріжте кільцями.
Стебла селери промийте і наріжте середнім кубиком.
Перець наріжте кільцями. Chesnok чистий, і залиште цілими зубчиками.
Серця складіть в глибоку каструлю, додайте овочі і спеції і залийте водою. Поставте на повільний вогонь і варіть 6-7 годин.