Азу свиняче в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати азу свиняче в мультиварці, щоб проблема смачного, ситного і оригінального обіду для всієї родини більше у вас не виникала. Цікаве і дуже смачна страва!
Такий ось недорогий і практичний, простий рецепт азу зі свинини в мультиварці мені дуже сподобався, м'ясо вийшло дуже соковитим, а огірки додали свою, так би язикати, родзинку. Так що я думаю, що і ви повинні знати, як зробити азу зі свинини в мультиварці!
- Свинина - 400 грам
- Солоні огірки - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 1 кілограм
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Мультиварку виставимо в режим "жарка" в годину. На рослинному маслі обсмажуємо спочатку невеликі скибочки м'яса.
2. Цибуля подрібнити і додамо до м'яса, обсмажити разом до готовності.
3. Огірки дрібно нарізаємо або трьом на тертці. Додамо їх разом з томатною пастою, перемішати і залишити ще обсмажити.
4. Вливаємо три мультіварочних склянки окропу, і як тільки бульйон закипить - викладаємо різаний і чищений картопля.
5. Перемішаємо ретельно, додамо сіль, приправи, перець. Чекаємо закінчення готування.