Рецепт Куряче фрикасе в вершковому соусі фото

Куряче фрикасе в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Швейцарська кухня
Молочні продукти , Птах , Вершки , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Куряче фрикасе в вершковому соусі в домашніх умовах - чудове і дуже смачна страва. Як гарнір до нього подають рис або картопляне пюре.

Опис приготування:

Благодаря сливочному соусу, куряче філе виходить дуже ніжним і соковитим (що важливо для такого виду м'яса). Готується фрикасе досить швидко і вимагає мінімум зусиль. Його рецептів існує кілька, але я вирішила зупинитися на класичному варіанті.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 30 грам
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 1
1. Мінімальний набір продуктів, і на вашому столі чудовий вечеря. Для фрикасе потрібно брати тільки біле м'ясо, хоча не рідкість, коли кулінари використовували голубів і навіть баранину. Найкраще брати куряче філе - швидко і смачно.
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 2
2. Нарізаємо цибулю і відправляємо його смажитися на рослинній олії.
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 3
3. Окреме смажимо нарізане кубиками куряче філе. Солимо і заправляємо за своїм смаком.
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 4
4. Коли цибуля буде готовий, відправляємо його до курки, перемішуємо і паралельно готуємо соус.
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 5
5. Додаємо в масу вершки і накриваємо кришкою. tusim навколо 10 хвилин на слабкому вогні. Додайте в кінці щіпку борошна, рівномірно розподіливши її по всій поверхні.
куряче фрикасе в вершковому соусі - фото крок 6
6. Через двадцять хвилин наше куряче фрикасе в вершковому соусі в домашніх умовах готове! Прикрасьте його зеленню і подавайте до столу. Разом з ним можна зробити гарнір (каша або картопля).

Схожі рецепти