Куряче філе з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить запечену курочку? Ніжне м'ясо разом з овочами - це прекрасне блюдо на будь-який випадок. Його можна подавати як і на буденний вечерю, так і на святковий стіл.
Ви дізнаєтеся, як приготувати куряче філе з брокколі у вершковому соусі, з рецепта нижче. Виходить так смачно, що просто неможливо зупинитися і полювання з'їсти все! Вершковий смак прекрасно поєднується з брокколі. Щоб вийшло більш м'яке філе, його варто попередньо обсмажити. Соус до страви буде дуже ароматним.
- Куряче філе - 2 штуки
- Брокколі - 250 грам
- Вершки 30% - 300 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Філе обсмажте в олії з двох боків до золотистого відтінку і відкладіть. Брокколі відварити в підсоленій воді 5 хвилин до напівготовності.
Приготуйте соус. Змішайте натертий сир, вершки, трави, melkonarezannиy цибулю, гірчицю і сіль.
Обсмажену курку наріжте на медальйони. Викладіть їх в форму для випічки, змащену маслом. Також додайте брокколі.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Залийте викладені інгредієнти вершковим соусом і запікайте 25 хвилин. Смачного!