Рецепт Куряче філе з брокколі у вершковому соусі фото

Куряче філе з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Брокколі
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хто не любить запечену курочку? Ніжне м'ясо разом з овочами - це прекрасне блюдо на будь-який випадок. Його можна подавати як і на буденний вечерю, так і на святковий стіл.

Ви дізнаєтеся, як приготувати куряче філе з брокколі у вершковому соусі, з рецепта нижче. Виходить так смачно, що просто неможливо зупинитися і полювання з'їсти все! Вершковий смак прекрасно поєднується з брокколі. Щоб вийшло більш м'яке філе, його варто попередньо обсмажити. Соус до страви буде дуже ароматним.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Брокколі - 250 грам
  • Вершки 30% - 300 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
куряче філе з брокколі у вершковому соусі - фото крок 1
Філе обсмажте в олії з двох боків до золотистого відтінку і відкладіть. Брокколі відварити в підсоленій воді 5 хвилин до напівготовності.
куряче філе з брокколі у вершковому соусі - фото крок 2
Приготуйте соус. Змішайте натертий сир, вершки, трави, melkonarezannиy цибулю, гірчицю і сіль.
куряче філе з брокколі у вершковому соусі - фото крок 3
Обсмажену курку наріжте на медальйони. Викладіть їх в форму для випічки, змащену маслом. Також додайте брокколі.
куряче філе з брокколі у вершковому соусі - фото крок 4
Духовку розігрійте до 180 градусів. Залийте викладені інгредієнти вершковим соусом і запікайте 25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти