Куряче філе у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто не любить куряче філе, тому що дуже складно приготувати його так, щоб воно залишилося соковитим і ніжним. Сьогодні я пропоную вам рецепт, за яким курочка у вас вийде відмінною!
Мій варіант, як приготувати куряче філе у вершковому соусі, впевнена, не стане для вас відкриттям. Багато хто не раз готували курячу грудку під вершковим або сметанним соусом з різними спеціями. А ось спробуйте приготувати куряче філе під вершковим соусом з часником і діжонськой гірчицею. Виходить дійсно дуже смачно і ароматно. Для сімейної вечері, да з картопляним пюре - саме воно!
- Куряча грудка - 1 штука
- Вершки - 150 грам
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки необхідно розморозити, часник очистіть.
Курячі грудки поріжте на слайси товщиною 6-7 мм.
Для соусу змішайте вершки, гірчицю і подрібнений часник. Додати сіль за смаком. Перемішайте.
Сир натріть на дрібній тертці.
Обсмажте курячу грудку до легкого золотистого відтінку.
Складіть шматочки курки в форму для запікання, залийте підготовленим соусом.
Зверху присипте тертим сиром. Надішліть в розігріту духовку на 20-25 хвилин.
Куряче філе у вершковому соусі готово. Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!