Філе індички у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати це неймовірно смачне філе індички тушковане в вершковому соусі. Особливо добре поєднується з гарніром з макаронних виробів або розсипчастим рисом. Спробуйте, це так смачно!
Так як же приготувати філе індички у вершковому соусі в домашніх умовах? Все дуже просто, для початку підберіть необхідні інгредієнти. З 3-4 порції вам знадобиться 1 кг м'яса і масло для обсмажування (2ст.Л. Рослинного) Також нам потрібні різні спеції для маринаду: мелені перці, каррі, обкладинка, koriandr, шамбала / пажитник. Для вершкового соусу використовуйте вершки 15-20% жирності. Готову страву найкраще поєднується з макаронами або спагетті. Відварений рис, як на мене, теж прекрасний гарнір для цієї страви. Успіхів!
- Філе індички - 1 кілограм
- Вершки - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе размораживаем.
Філе індички нарізаємо на довгасті шматки. Спеції підбираємо за смаком, наприклад: мелені перці, каррі, обкладинка, koriandr, шамбала / пажитник.
Натріть шматочки індички спеціями. Залиште маринуватися на 15-20 хвилин.
Тепер потрібно обсмажити індичку на рослинній олії. Не забудьте посолити м'ясо.
Заливаємо вершки і тушкуємо до готовності.
Все готово! Подавати філе індички можна з гарніром. Смачного!