Рецепт Філе індички у вершковому соусі фото

Філе індички у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Молочні продукти , Птах , Вершки , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Спробуйте приготувати це неймовірно смачне філе індички тушковане в вершковому соусі. Особливо добре поєднується з гарніром з макаронних виробів або розсипчастим рисом. Спробуйте, це так смачно!

Опис приготування:

Так як же приготувати філе індички у вершковому соусі в домашніх умовах? Все дуже просто, для початку підберіть необхідні інгредієнти. З 3-4 порції вам знадобиться 1 кг м'яса і масло для обсмажування (2ст.Л. Рослинного) Також нам потрібні різні спеції для маринаду: мелені перці, каррі, обкладинка, koriandr, шамбала / пажитник. Для вершкового соусу використовуйте вершки 15-20% жирності. Готову страву найкраще поєднується з макаронами або спагетті. Відварений рис, як на мене, теж прекрасний гарнір для цієї страви. Успіхів!

  • Філе індички - 1 кілограм
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - 2 щіпки
філе індички у вершковому соусі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе размораживаем.
філе індички у вершковому соусі - фото крок 2
Філе індички нарізаємо на довгасті шматки. Спеції підбираємо за смаком, наприклад: мелені перці, каррі, обкладинка, koriandr, шамбала / пажитник.
філе індички у вершковому соусі - фото крок 3
Натріть шматочки індички спеціями. Залиште маринуватися на 15-20 хвилин.
філе індички у вершковому соусі - фото крок 4
Тепер потрібно обсмажити індичку на рослинній олії. Не забудьте посолити м'ясо.
філе індички у вершковому соусі - фото крок 5
Заливаємо вершки і тушкуємо до готовності.
філе індички у вершковому соусі - фото крок 6
Все готово! Подавати філе індички можна з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти