Рецепт Фрікасе з яловичини фото

Фрікасе з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрікасе

Ця страва вважається традиційним пасхальним. Як правило, фрикасе з яловичини в домашніх умовах готують з молодого м'яса. Любителі козлятини або молоденького баранчика також можуть поласувати фрикасе

Готують м'ясо зі шпинатом, зеленню або овочами. Я використовую максимальну кількість можливих інгредієнтів, які чудово доповнять смак яловичини. Сюди входять помідори, болгарський перець і зелень. Ще люблю додавати печериці. Спробуйте приготувати це незвичайне і в той же час просте блюдо з яловичини, разнообразив тим самим свій раціон.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Вино (біле сухе) - 300 грам
  • Цибуля пориста - 2 штуки
  • Зелень і зелену цибулю - 30 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 1 штук
  • Сіль і перець - За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложок
фрікасе з яловичини - фото крок 1
1. Для приготування фрикасе з яловичини в домашніх умовах потрібні найпростіші продукти. Красива назва повністю демонструє неймовірний смак страви.
фрікасе з яловичини - фото крок 2
2. Наріжте м'ясо на порційні шматки середнього розміру і відправте смажитися на сковороду. Коли сік випарується і м'ясо почне смажиться, доведіть його до золотистої скоринки і влийте воду. Гасіть м'ясо приблизно 1, 5 годину.
фрікасе з яловичини - фото крок 3
3. Через деякий час додайте до м'яса нарізану зелень і цибулю, приготувати і посолити. Лук краще нарізати кільцями, а зелень порубати дрібно.
фрікасе з яловичини - фото крок 4
3. Тепер саме час приступити до соусу: збийте злегка яйця і можете додати трохи в них лимонного соку (по бажанню). Тепер введіть поступово суміш в наше м'ясо з бульйоном і овочами. Постійно помішуйте, рівномірно розподіляючи соус. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню наше фрикасе.
фрікасе з яловичини - фото крок 5
4. У самому кінці можна додати трохи борошна, щоб соус загус і став ще смачніше. Дайте м'яса охолонути і настоятися близько 20 хвилин, після чого можна подавати порційно і до будь-якого гарніру. Ось така виходить краса. Захоплююсь додавати в це блюдо ще й грибочки.

Схожі рецепти