Рецепт Фрікасе з індички в мультиварці фото

Фрікасе з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка, Молочні продукти, Птах, Вершки
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви

Чудове блюдо з індички, приготоване за допомогою мультиварки. М'ясо вийде дуже соковитим і ніжним.

М'ясо індички смачне і вважається дієтичним. Але його потрібно вміти правильно приготувати, інакше воно може виявитися сухим. Якщо ви власник мультиварки, я пропоную вам рецепт приготування фрікассе з індички в мультиварці. Блюдо вийде гарним, м'ясо соковитим і ніжним. Приготувати фрикасе з індички в мультиварці досить просто. Розповідаю, як це зробити.

1. Філе індички моєму, обсушуємо і нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 см. Поливаємо лимонним соком і залишаємо маринуватися хвилин на 15-20.

2. Печериці миємо й нарізаємо. Якщо у вас дрібні гриби - досить розрізати їх навпіл, якщо побільше - з 4 частини.

3.Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо кільцями, часник дрібно рубаємо.

4. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Обсмажуємо підготовлене філе індички до золотистої скоринки. На цей процес піде приблизно 15 хвилин.

5. Додаємо до філе гриби, цибуля і часник. Посипаємо сіллю і перцем. Можна додати улюблені сухі спеції. Обсмажуємо хвилин 10. Не забуваємо перемішувати.

6. Поливаємо вершками філе з грибами. Перемішуємо, виставляємо режим "гасіння" і готуємо хвилин 20.

По бажанню, в кінці готування можна посипати страву тертим сиром. На гарнір до фрікассе можна приготувати рис. Смачного!


  • Філе індички - 400-500 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
М'ясо індички смачне і вважається дієтичним. Але його потрібно вміти правильно приготувати, інакше воно може виявитися сухим. Якщо ви власник мультиварки, я пропоную вам рецепт приготування фрікассе з індички в мультиварці. Блюдо вийде гарним, м'ясо соковитим і ніжним. Приготувати фрикасе з індички в мультиварці досить просто. Розповідаю, як це зробити.

1. Філе індички моєму, обсушуємо і нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 см. Поливаємо лимонним соком і залишаємо маринуватися хвилин на 15-20.

2. Печериці миємо й нарізаємо. Якщо у вас дрібні гриби - досить розрізати їх навпіл, якщо побільше - з 4 частини.

3.Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо кільцями, часник дрібно рубаємо.

4. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Обсмажуємо підготовлене філе індички до золотистої скоринки. На цей процес піде приблизно 15 хвилин.

5. Додаємо до філе гриби, цибуля і часник. Посипаємо сіллю і перцем. Можна додати улюблені сухі спеції. Обсмажуємо хвилин 10. Не забуваємо перемішувати.

6. Поливаємо вершками філе з грибами. Перемішуємо, виставляємо режим "гасіння" і готуємо хвилин 20.

По бажанню, в кінці готування можна посипати страву тертим сиром. На гарнір до фрікассе можна приготувати рис. Смачного!

Схожі рецепти