Фрікасе з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чудове блюдо з індички, приготоване за допомогою мультиварки. М'ясо вийде дуже соковитим і ніжним.
М'ясо індички смачне і вважається дієтичним. Але його потрібно вміти правильно приготувати, інакше воно може виявитися сухим. Якщо ви власник мультиварки, я пропоную вам рецепт приготування фрікассе з індички в мультиварці. Блюдо вийде гарним, м'ясо соковитим і ніжним. Приготувати фрикасе з індички в мультиварці досить просто. Розповідаю, як це зробити.
1. Філе індички моєму, обсушуємо і нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 см. Поливаємо лимонним соком і залишаємо маринуватися хвилин на 15-20.
2. Печериці миємо й нарізаємо. Якщо у вас дрібні гриби - досить розрізати їх навпіл, якщо побільше - з 4 частини.
3.Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо кільцями, часник дрібно рубаємо.
4. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Обсмажуємо підготовлене філе індички до золотистої скоринки. На цей процес піде приблизно 15 хвилин.
5. Додаємо до філе гриби, цибуля і часник. Посипаємо сіллю і перцем. Можна додати улюблені сухі спеції. Обсмажуємо хвилин 10. Не забуваємо перемішувати.
6. Поливаємо вершками філе з грибами. Перемішуємо, виставляємо режим "гасіння" і готуємо хвилин 20.
По бажанню, в кінці готування можна посипати страву тертим сиром. На гарнір до фрікассе можна приготувати рис. Смачного!
- Філе індички - 400-500 грам
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Лимонний сік - 1, 5 Ст. Ложки
1. Філе індички моєму, обсушуємо і нарізаємо смужками, товщиною приблизно в 1 см. Поливаємо лимонним соком і залишаємо маринуватися хвилин на 15-20.
2. Печериці миємо й нарізаємо. Якщо у вас дрібні гриби - досить розрізати їх навпіл, якщо побільше - з 4 частини.
3.Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо кільцями, часник дрібно рубаємо.
4. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і включаємо режим "жарка" . Обсмажуємо підготовлене філе індички до золотистої скоринки. На цей процес піде приблизно 15 хвилин.
5. Додаємо до філе гриби, цибуля і часник. Посипаємо сіллю і перцем. Можна додати улюблені сухі спеції. Обсмажуємо хвилин 10. Не забуваємо перемішувати.
6. Поливаємо вершками філе з грибами. Перемішуємо, виставляємо режим "гасіння" і готуємо хвилин 20.
По бажанню, в кінці готування можна посипати страву тертим сиром. На гарнір до фрікассе можна приготувати рис. Смачного!