Фрікасе з індички
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на те, що це дуже смачне блюдо має іноземне походження, приготувати його можна дуже просто, тому ви просто зобов'язані включити фрикасе з індички в свій повсякденний раціон.
Зараз це чудове блюдо можна зустріти практично в будь-якому французькому ресторані або кафе, однак воно не завжди було таким популярним, адже за старих часів фрикасе було їжею для селян і лише завдяки Наполеону (як свідчить легенда) поширилося серед вищого стану. Я думаю, ви вже здогадалися, що раз вже це блюдо було їжею для бідних, то рецепт приготування фрикасе з індички не тільки дуже простий, але і досить економічний. В оригінальному варіанті для приготування фрикасе використовують курку або інше біле м'ясо, тому індичка тут так само дуже добре підходить. І якщо ви ніколи не пробували таке блюдо, то обов'язково приготуйте фрикасе з індички в домашніх умовах, впевнена, вона сподобається всій вашій родині і стане одним з найулюбленіших повсякденних ласощів.
- М'ясо індички - 700 грам
- Печериці - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Бульйон - 0, 5 склянки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Петрушка свіжа - 30 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком