Рецепт Фрікасе з креветок фото

Фрікасе з креветок
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрікасе
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Незвичайне блюдо - фрикасе з креветок в домашніх умовах. Смак креветок доповнюється соусом, а зелень і овочі надають страві особливу пікантність.

Опис приготування:

1. Візьміть заморожені креветки і відваріть їх.

2. Також відваріть стручкову квасолю до напівготовності.

3. Тим часом обсмажте на вершковому маслі помідор, цибулю і моркву.

4. Тепер викладіть відварені креветки в сковороду, де смажилися овочі, влийте вершки і накрийте кришкою.

5. Залиште протушкувати фрикасе близько 15 хвилин на дуже повільному вогні.

6. За кілька хвилин до готовності додайте зелень. Найкраще для цієї страви підходить кріп.

7. Приправи використовуйте за смаком. Найбільш підходить приправа для морепродуктів.

8. Подавати фрикасе можна зі спагеті або як самостійну страву.

  • Креветки - 500 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Зелень - 15 грам
  • Сіль і перець - За смаком
1. Візьміть заморожені креветки і відваріть їх.

2. Також відваріть стручкову квасолю до напівготовності.

3. Тим часом обсмажте на вершковому маслі помідор, цибулю і моркву.

4. Тепер викладіть відварені креветки в сковороду, де смажилися овочі, влийте вершки і накрийте кришкою.

5. Залиште протушкувати фрикасе близько 15 хвилин на дуже повільному вогні.

6. За кілька хвилин до готовності додайте зелень. Найкраще для цієї страви підходить кріп.

7. Приправи використовуйте за смаком. Найбільш підходить приправа для морепродуктів.

8. Подавати фрикасе можна зі спагеті або як самостійну страву.

Схожі рецепти