Фрікасе з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою мультиварки можна готувати як зовсім прості страви, так і досить вишукані. І у мене є для вас відмінна ідея до вечері - фрикасе з курки, відмінне традиційне французьке блюдо.
Я дуже люблю експериментувати на кухні, тому завжди намагаюся приготувати на вечерю що-небудь особливе і цікаве, тим більше що з мультиваркою на підготовку йде набагато менше часу. З різних страв вибираю ті, які зробити буде не так складно і які б за смаком сподобалися моїй родині. Якраз один з таких варіантів я хочу запропонувати вам і розповісти, як зробити фрикасе з курки в мультиварці, відмінне французьке блюдо. Воно дуже просте в приготуванні і не займе багато часу, але смак у нього дійсно приголомшливий, дуже ніжний і вишуканий. На мій погляд, таке фрикасе - це відмінний спосіб влаштувати замість звичайного обіду або вечері маленьке свято для себе і своїх близьких. Тому включаємо техніку і приступаємо до справи, а мій рецепт розповість вам, як зробити фрикасе з курки в мультиварці в домашніх умовах.
- Куряче філе - 500 грам
- Квасоля стручкова - 250 грам (заморожена )
- Гриби сушені - 50 грам
- Крем - 100 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком