Рецепт Фрікасе з курки в мультиварці фото

Фрікасе з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрікасе

За допомогою мультиварки можна готувати як зовсім прості страви, так і досить вишукані. І у мене є для вас відмінна ідея до вечері - фрикасе з курки, відмінне традиційне французьке блюдо.

Я дуже люблю експериментувати на кухні, тому завжди намагаюся приготувати на вечерю що-небудь особливе і цікаве, тим більше що з мультиваркою на підготовку йде набагато менше часу. З різних страв вибираю ті, які зробити буде не так складно і які б за смаком сподобалися моїй родині. Якраз один з таких варіантів я хочу запропонувати вам і розповісти, як зробити фрикасе з курки в мультиварці, відмінне французьке блюдо. Воно дуже просте в приготуванні і не займе багато часу, але смак у нього дійсно приголомшливий, дуже ніжний і вишуканий. На мій погляд, таке фрикасе - це відмінний спосіб влаштувати замість звичайного обіду або вечері маленьке свято для себе і своїх близьких. Тому включаємо техніку і приступаємо до справи, а мій рецепт розповість вам, як зробити фрикасе з курки в мультиварці в домашніх умовах.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Квасоля стручкова - 250 грам (заморожена )
  • Гриби сушені - 50 грам
  • Крем - 100 грам
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
фрікасе з курки в мультиварці - фото крок 1
Викладаємо куряче філе в чашу мультиварки і заливаємо водою (1 літр). Включаємо режим "мультіповар", встановлюємо температуру 140 градусів і варимо м'ясо протягом 10 хвилин. По закінченню часу, коли філе трохи охолоне, виймаємо його і нарізаємо на шматочки.
фрікасе з курки в мультиварці - фото крок 2
Філе поки відкладаємо вбік, а в мультиварку кладемо сушені гриби і стручкову квасолю. Варимо все 4-5 хвилин в тому ж режимі, а потім акуратно витягаємо гриби і квасоля за допомогою шумівки, перекладаємо в тарілку. Бульйон переливаємо в глибоку ємність і змішуємо його з жовтком і сметаною, солимо і перчимо його.
фрікасе з курки в мультиварці - фото крок 3
Знову кладемо в чашу відварене філе, гриби і квасоля, заливаємо все бульйоном. Включаємо режим "мультіповар" і душа виродки на 120 градусах 10 хвилин.
фрікасе з курки в мультиварці - фото крок 4
Перемішуємо готову страву і розкладаємо його по тарілках. Фрікас майже, приємного апетиту!

Схожі рецепти