Фрікасе зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше для фрикасе використовують куряче м'ясо, крольчатину, яловичину або навіть м'ясо голуба, але є і більш простий і економічний варіант - смачне фрикасе з свинини.
Не думайте, що вишуканий французькі страви можуть приготувати тільки професійні кухарі, адже є серед них і досить прості варіанти, які без праці можна готувати хоч кожен день. Наприклад, зробити фрикасе з свинини в домашніх умовах не складніше ніж будь-яке інше м'ясне блюдо, а може навіть і простіше. Тому цей цікавий і незвичайний варіант приготування свинини допоможе вам урізноманітнити своє повсякденне меню, адже в цій страві звичне для нас м'ясо набуває абсолютно новий приголомшливий смак. З цим простим рецептом фрикасе з свинини ви зі звичайних інгредієнтів без особливих зусиль зробите чудовий вечерю для всієї родини.
- Свинина - 1 кілограм
- Листя салату - 10-12 штуки
- Селера стебла - 2-3 штук
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Зелень свіжа - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком