Рецепт Домашня ковбаса з кролика фото

Домашня ковбаса з кролика
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Кролик
На обід, На вечерю

Ковбаса з кролика виходить дуже ніжна і дієтична. Подавати таку ковбасу найкраще з гірчицею або якимось іншим гострим соусом. Як гарнір підійде звичайне картопляне пюре.

У фарш можна додати крім перерахованих інгредієнтів паприку і інші спеції для м'яса. Подавати ковбасу потрібно після того, як ви її відваріть, потім пожежа на сковороді або запече в духовці. Так вона вийде більш привабливою на вигляд.

  • Кролик - 1 кілограм
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Перець горошком - 3-5 штук
  • Лист лавровий - 1-2 штук
  • Свинячі кишки - 20 грам
домашня ковбаса з кролика - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 2
Вимийте м'ясо кролика, зріжте його з кісточок.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 3
Перекрутіть м'ясо на м'ясорубці.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 4
Додайте 1 чайну ложку солі і мелений перець.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 5
Добре перемішайте фарш.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 6
Наповніть фаршем свинячу кишку. Зв'яжіть ниткою з обох сторін краю.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 7
Відваріть ковбасу протягом 20 хвилин у воді, додавши в неї лавровий лист, перець горошком і 1 чайну ложку солі.
домашня ковбаса з кролика - фото крок 8
Обсмажте ковбасу на сковороді до красивої золотистої скоринки і подайте її до столу.

Схожі рецепти