Холодець з індички в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу порадити, як приготувати холодець з індички в мультиварці "панасонік" . Спосіб дуже зручний, адже мультиварка все робить самостійно (крім заморозки холодцю зрозуміло). Рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування холодцю з індички в мультиварці "панасонік" . Якщо вам не вдалося знайти цілу тушку індички, використовуйте крильця. Крім зазначених інгредієнтів, в холодець часто додають подрібнений часник, що надає закусці особливу пікантність. Хай щастить!
- Індичка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець горошком - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - За смаком (по бажанню)
Тушку індички промийте, видаліть зайві частини. Розділіть тушку на кілька частин і помістіть в мультиварку, додайте промиті овочі (з шкіркою). Залийте воду, щоб покрити м'ясо на 1-2 см. Встановіть режим "гасіння" з 5 годин. Не забудьте додати сіль і перець за смаком.
Витягуємо з бульйону м'ясо і відокремлюємо його від кісток, нарізаємо невеликими шматочками. Сам бульйон гарненько проціджуємо через марлю. Розкладаємо м'ясо по формах, в яких буде застигати холодець. Додаємо порізану відварну моркву, заливаємо все бульйоном. Як тільки бульйон охолоне, помістіть форми в холодильник на 5-6 годин до повного застигання. Смачного!