Холодець з індички в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Індичка менш жирна, ніж свинина або яловичина, але не настільки прісна, як курка. Вона ідеально підійде любителям холодцю, на дієті і правильне харчування. Дивіться і записуйте рецепт!
Індичка має специфічний смак і запах, але м'ясо дуже ніжне само по собі, а холодець виходить наваристим. Якщо замочити індичку попередньо, то ніякого неприємного запаху не буде. Також для приготування холодцю з індички в мультиварці "редмонд" не обов'язково мати модель з скороваркою, я роблю просто все в режимі "гасіння" . Дивіться, як приготувати холодець з індички в мультиварці "редмонд" .
- Гомілку індички - 1 штука
- Крильця - 2 штуки
- Шейки - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Чорний перець горошком - 5-10 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 0, 5 пучка
- Спеції - За смаком
- Морква - 2-3 штук
Переконайтеся, що на індичці не залишилося пір'я, добре промийте шийки, крильця і гомілку.
Раджу замочити у воді індичку години на два попередньо.
Потім викладіть всі інгредієнти в чашу мультиварки. Якщо морквина невелика, можете не різати її. Залийте водою і додайте спеції і приправи.
Потім викладіть всі інгредієнти в чашу мультиварки. Якщо морквина невелика, можете не різати її. Залийте водою і додайте спеції і приправи.
Якщо у вашій мультиварці відсутня функція скороварки, тоді закрийте кришку і поставте режим "гасіння" з 6 годин. Потім, після сигналу, додайте в бульйон ще часник, поставте режим "випічка" на хвилину все - головне, щоб бульйон закипів. Потім відкрийте мультиварку, дістаньте м'ясо, штам бульйону.
М'ясо відокремте від кісток і поріжте на дрібні шматочки. Морквину можете нарізати кільцями або викинути, якщо не любите. Цибуля, лавровий лист викиньте. За бажанням додайте зелень або лимон. Розкладіть м'ясо по піалах.
Бульйон процідіть в каструлю.
Бульйон процідіть в каструлю.
Залийте все піали бульйоном. Надішліть на ніч застигати.
Готовий холодець з індички в мультиварці "редмонд" подавати можете, діставши з піал і перевернувши - морквина стане приємним сюрпризом. Подавати можете з хріном. Смачного!