Грудка індички в мультиварці «Redmond»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся одним способів, як приготувати грудку індички в мультиварці "редмонд" . Таке блюдо стане відмінним доповненням практично до будь-якого гарніру, м'ясо виходить не тільки смачним, але і ніжним.
Якщо ви не дотримуєтеся дієти, можете додати в це блюдо пару столових ложок сметани або майонезу, так м'ясо вийде ще більш ніжним і соковитим! Готується досить просто, так що ідеально підходить для буденних прийом їжі.
- Грудка індички - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (великий)
- Морква - 1 штука (велика)
- Помідори - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (мелений чорний перець і ін.)
- Зелень - 1 За смаком
Філе індички промийте в холодній воді і наріжте невеликими шматочками.
Лук почистіть і поріжте півкільцями.
М'ясо і цибулю викладіть в чашу мультиварки.
Лук почистіть і поріжте півкільцями.
М'ясо і цибулю викладіть в чашу мультиварки.
Помідор наріжте кільцями, які потім розріжте на чотири частини, щоб вийшли невеликі скибочки. Моркву натріть на крупній тертці.
Додайте помідори і морква в чашу мультиварки.
Додайте помідори і морква в чашу мультиварки.
Посоліть і поперчіть блюдо, за бажанням можете додати дрібно нарізану зелень, а потім закрийте кришку мультиварки і встановіть клапан тиску в положення "закрито", виберіть програму "гасіння", час приготування - 20 хвилин.
Приготування займає так мало часу завдяки тому, що я використовувала мультиварку-скороварку. Якщо у вас мультиварка звичайна, його потрібно збільшити майже в 2 рази.
Приготування займає так мало часу завдяки тому, що я використовувала мультиварку-скороварку. Якщо у вас мультиварка звичайна, його потрібно збільшити майже в 2 рази.