Рецепт Баранина в мультиварці «Panasonic» фото

Баранина в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У мене на кухні є відмінний помічник - мультиварка фірми «Панасонік». З її допомогою готую дуже багато страв, про один з них як раз хочу розповісти - баранина, тушкована з картоплею в мультиварці.

Опис приготування:

Перед початком приготування включите мультиварку в режим «Жарка», встановіть час - 15 хвилин.

1. Поки мультиварка розігрівається, чистий, промийте і поріжте цибулю і моркву. Цибуля поріжте півкільцями, морква - кружечками. Влийте в мультиварку масло і обсмажте моркву з цибулею.

2. Потім додайте порізані помідори і смажте, помішуючи, ще хвилин 7-8. До речі, раджу з помідорів зняти шкірку. Для цього опустіть їх на пару хвилин в окріп перед початком приготування, а потім легко зніміть шкірку.

3. Часу смаження вистачить, щоб порізати баранину великими шматками і, по закінченню часу, додати їх в мультиварку. Додати сіль, додайте склянку води, встановіть режим «Гасіння» і тушкуйте 40 хвилин. Іноді відкривайте кришку і помішуйте.

4. Потім додайте почищену і порізану на четвертинки картоплю і тушкуйте ще півгодини.

5. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно посічену зелень петрушки і кропу, а також часник. Перемішайте.

Вимкніть мультиварку, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл.

Смачного!

  • Бараняча гомілку - 500 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Зелень, сіль - За смаком
Перед початком приготування включите мультиварку в режим «Жарка», встановіть час - 15 хвилин.

1. Поки мультиварка розігрівається, чистий, промийте і поріжте цибулю і моркву. Цибуля поріжте півкільцями, морква - кружечками. Влийте в мультиварку масло і обсмажте моркву з цибулею.

2. Потім додайте порізані помідори і смажте, помішуючи, ще хвилин 7-8. До речі, раджу з помідорів зняти шкірку. Для цього опустіть їх на пару хвилин в окріп перед початком приготування, а потім легко зніміть шкірку.

3. Часу смаження вистачить, щоб порізати баранину великими шматками і, по закінченню часу, додати їх в мультиварку. Додати сіль, додайте склянку води, встановіть режим «Гасіння» і тушкуйте 40 хвилин. Іноді відкривайте кришку і помішуйте.

4. Потім додайте почищену і порізану на четвертинки картоплю і тушкуйте ще півгодини.

5. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно посічену зелень петрушки і кропу, а також часник. Перемішайте.

Вимкніть мультиварку, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти