Долма в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування долми в мультиварці "панасонік" . Як відомо, готувати в мультиварці часто куди простіше, тому цей вид солодкої долми я приготував саме так.
Щоб приготувати долму в мультиварці "панасонік" в домашніх умовах, необхідно спочатку приготувати начинку, потім загорнути її в листя і приступити безпосередньо до гасіння.
- Фарш - 1, 5 кілограма
- Мал - 1 кілограм
- Часник - 5-6 зубчиків
- Свіжа зелень - 2 штуки
- Виноградне листя - 100-150 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Майоран - За смаком
- Пере горошок - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
М'ясний фарш кладемо в миску, додаємо сіль і перець.
Рис відварюємо.
Дрібно нарізаємо помиту зелень.
Перемішуємо фарш, зелень і рис.
Кладем начинку в центр виноградного листа.
Загортаємо начинку в лист.
Ось таким чином.
Викладаємо долму шарами. Між 3 і 4 шаром додаємо перцю і викладаємо лавровий лист.
Заливаємо блюдо в чаші мультиварки водою або бульйоном. Накриваємо все тарілкою і ставимо таймер на режим "гасіння" на півтори години.
Долма готові. По бажанню, її можна подавати з соусом.