Рецепт Бісквіт в мультиварці «Panasonic» фото

Бісквіт в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Завжди добре вміти швидко спекти що-небудь до чаю, особливо якщо на підході голодні домочадці. Ось, як приготувати бісквіт в мультиварці"Панасонік" . Він вас виручить, коли потрібна солодка випічка.

Опис приготування:

Випікати бісквіт в мультиварці одне задоволення. Якщо правильно дотримати всі пропорції і чітко розрахувати час, тоді можна не хвилюватися, що з бісквітним коржем може щось трапитися. Mulytivarka "Panasonic" дуже розумна, вона не допустить, щоб з вашої випічкою трапилася біда!

  • Борошно пшеничне - 350 грам (вищий сорт)
  • Яйця - 5-6 штук
  • Ванілін - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Ягоди - За смаком
бісквіт в мультиварці
Розбиваємо п'ять-шість яєць в миску. Кількість яєць залежить від їх розміру. Засипаємо цукор і ванілін. Беремо міксер і збиваємо спочатку на повільній швидкості, переходячи поступово на швидку. Нам потрібно добитися густий стійкою маси.
бісквіт в мультиварці
До речі, щоб добитися такої густої білої маси, потрібно збивати яйця не менше 10 хвилин. Просіваємо борошно через сито прямо в яєчну піну, поставивши міксер на мінімальну швидкість.
бісквіт в мультиварці
Змащуємо маслом чашу мультиварки. Перекладаємо обережно тісто. Ставимо мультиварку на режим"Випічка" .
бісквіт в мультиварці
Випікаємо півтори години. Готовий бісквіт витягуємо і перевертаємо на тарілку. Посипаємо зверху цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими ягодами. Смачного!

Схожі рецепти