Бісквіт в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Завжди добре вміти швидко спекти що-небудь до чаю, особливо якщо на підході голодні домочадці. Ось, як приготувати бісквіт в мультиварці "панасонік" . Він вас виручить, коли потрібна солодка випічка.
Випікати бісквіт в мультиварці одне задоволення. Якщо правильно дотримати всі пропорції і чітко розрахувати час, тоді можна не хвилюватися, що з бісквітним коржем може щось трапитися. Mulytivarka"Panasonic" дуже розумна, вона не допустить, щоб з вашої випічкою трапилася біда!
- Борошно пшеничне - 350 грам (вищий сорт)
- Яйця - 5-6 штук
- Ванілін - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 50 грам
- Ягоди - За смаком
Розбиваємо п'ять-шість яєць в миску. Кількість яєць залежить від їх розміру. Засипаємо цукор і ванілін. Беремо міксер і збиваємо спочатку на повільній швидкості, переходячи поступово на швидку. Нам потрібно добитися густий стійкою маси.
До речі, щоб добитися такої густої білої маси, потрібно збивати яйця не менше 10 хвилин. Просіваємо борошно через сито прямо в яєчну піну, поставивши міксер на мінімальну швидкість.
Змащуємо маслом чашу мультиварки. Перекладаємо обережно тісто. Ставимо мультиварку на режим "випічка" .
Випікаємо півтори години. Готовий бісквіт витягуємо і перевертаємо на тарілку. Посипаємо зверху цукровою пудрою і прикрашаємо свіжими ягодами. Смачного!