Бісквітні коржі в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Пропонуємо простий фото-рецепт, як приготувати бісквітні коржі в мультиварці "панасонік" . Їх можна відразу подавати до чаю або нарізати на пласти, перемазати кремом і отримати смачний торт.
На сьогодні бісквітні коржі без проблем можна придбати в магазині, однак ніщо не зрівняється з домашньою випічкою. Смачні, ароматні бісквітні коржі стануть відмінною основою для святкового торта. Ви зможете порадувати своїх близьких домашньою випічкою без особливих зусиль, складну роботу за вас зробить мультиварка.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Цукор - 150 штук
- Вершкове масло - 20 грам (для змазування чаші мультиварки)
1. У глибоку посудину вбиваємо охолоджені яйця і на високій швидкості міксера збиваємо в густу піну.
2. До яйцям потроху додаємо цукор, весь цей час перемішуючи міксером. Цукор додаємо невеликими порціями, інакше бісквіт не підніметься.
3. Після того, як додали весь цукор, знижуємо швидкість міксера на мінімум і всипаємо заздалегідь просіяне борошно. Вимішуємо до утворення однорідної маси без грудочок.
4. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом, але тільки дно, краю не чіпаємо. Акуратно вливаємо бісквітне тісто.
5. Закриваємо кришку і виставляємо програму "випічка", час - шістдесят хвилин.
6. Після закінчення приготування виймемо бісквіт, щоб він остигав. В мультиварці верх не зарум'яниться, тому не лякайтеся. Бісквітні коржі готові.