Рецепт Бісквітні коржі фото

Бісквітні коржі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Бісквітний торт - це класична випічка в багатьох країнах. Тому знайти відповідний рецепт просто, адже смаків існує маса. Для початку слід визначитися з тестом. Може, вам підійде це?

Опис приготування:

Я описала, як приготувати бісквітні коржі на меду. Класичний рецепт з'єднується з різними видами кремів. Додайте згущене молоко, заварний або сирний крем, буде дуже смачно. Сама основа виходить повітрям і об'ємної, тому її можна розрізати на 3 або 4 рівних частини.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
  • Яйце - 5 штук
  • Мед - 6 Ст. Ложок
  • Сода - 1 Чайна ложка
бісквітні коржі - фото крок 1
Мед змішайте з содою в сотейнику. Масу поставте на повільний вогонь і постійно заважайте її, поки вона не потемніє.
бісквітні коржі - фото крок 2
В іншому посуді збийте разом яйця з цукром до піни.
бісквітні коржі - фото крок 3
Готову медову масу додайте до яєчної.
бісквітні коржі - фото крок 4
Потім в масу просійте поступово борошно, постійно заважаючи її ложкою.
бісквітні коржі - фото крок 5
Чашу мультиварки змастіть маслом. Туди ж влийте тісто.
бісквітні коржі - фото крок 6
Запікайте бісквіт в режимі"Випічка" протягом 65 хвилин.
бісквітні коржі - фото крок 7
Потім дайте настоятися бісквіту 10 хвилин із закритою кришкою і ще стільки ж з відкритою. Розріжте виріб на кілька коржів. Приємного чаювання!

Схожі рецепти