Бісквітні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітний торт - це класична випічка в багатьох країнах. Тому знайти відповідний рецепт просто, адже смаків існує маса. Для початку слід визначитися з тестом. Може, вам підійде це?
Я описала, як приготувати бісквітні коржі на меду. Класичний рецепт з'єднується з різними видами кремів. Додайте згущене молоко, заварний або сирний крем, буде дуже смачно. Сама основа виходить повітрям і об'ємної, тому її можна розрізати на 3 або 4 рівних частини.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
- Яйце - 5 штук
- Мед - 6 Ст. Ложок
- Сода - 1 Чайна ложка
Мед змішайте з содою в сотейнику. Масу поставте на повільний вогонь і постійно заважайте її, поки вона не потемніє.
В іншому посуді збийте разом яйця з цукром до піни.
Готову медову масу додайте до яєчної.
Потім в масу просійте поступово борошно, постійно заважаючи її ложкою.
Чашу мультиварки змастіть маслом. Туди ж влийте тісто.
Запікайте бісквіт в режимі "випічка" протягом 65 хвилин.
Потім дайте настоятися бісквіту 10 хвилин із закритою кришкою і ще стільки ж з відкритою. Розріжте виріб на кілька коржів. Приємного чаювання!