Рецепт Бісквітні коржі зі згущеним молоком фото

Бісквітні коржі зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На полуденок
Випічка, Бісквіт

Бісквітні коржі зі згущеним молоком можуть послужити прекрасною основою для самих різних тортів. Але це не означає, що їх не можна їсти просто так. Відмінний варіант для чаювання в компанії!

Хочете знати, як приготувати бісквітні коржі зі згущеним молоком? Тоді просто прочитайте цей рецепт. Цей бісквіт можна їсти як самостійну страву. А можна розрізати на коржі і зібрати з них торт.

  • Молоко згущене - 250 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
бісквітні коржі зі згущеним молоком - фото крок 1
Для приготування цієї страви вам знадобляться нехитрі інгредієнти, які практично у всіх завжди є під рукою. Головне, щоб всі вони були максимально свіжими і якісними.
бісквітні коржі зі згущеним молоком - фото крок 2
Для тіста борошно змішайте з содою і пересипте в миску. Яйця гарненько збийте зі згущеним молоком, потім цю масу вилийте до муку і соді. Ретельно все перемішайте, щоб не було грудочок.
бісквітні коржі зі згущеним молоком - фото крок 3
Попередньо підготуйте обрану форму для запікання. Для цього змастіть її маслом (або ж викладіть на неї пергамент для запікання). Вилийте в формочку тісто. Залиште постояти п'ять хвилин. Потім випікайте в духовці близько півгодини при ста вісімдесяти градусах.
бісквітні коржі зі згущеним молоком - фото крок 4
Готовий бісквіт дістаньте з духовки і остудіть. Вийміть його з форми, розріжте на порційні шматки. Посипте цукровою пудрою. Подавайте до чаю!

Схожі рецепти