Бісквітні коржі зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітні коржі зі згущеним молоком можуть послужити прекрасною основою для самих різних тортів. Але це не означає, що їх не можна їсти просто так. Відмінний варіант для чаювання в компанії!
Хочете знати, як приготувати бісквітні коржі зі згущеним молоком? Тоді просто прочитайте цей рецепт. Цей бісквіт можна їсти як самостійну страву. А можна розрізати на коржі і зібрати з них торт.
- Молоко згущене - 250 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
Для приготування цієї страви вам знадобляться нехитрі інгредієнти, які практично у всіх завжди є під рукою. Головне, щоб всі вони були максимально свіжими і якісними.
Для тіста борошно змішайте з содою і пересипте в миску. Яйця гарненько збийте зі згущеним молоком, потім цю масу вилийте до муку і соді. Ретельно все перемішайте, щоб не було грудочок.
Попередньо підготуйте обрану форму для запікання. Для цього змастіть її маслом (або ж викладіть на неї пергамент для запікання). Вилийте в формочку тісто. Залиште постояти п'ять хвилин. Потім випікайте в духовці близько півгодини при ста вісімдесяти градусах.
Готовий бісквіт дістаньте з духовки і остудіть. Вийміть його з форми, розріжте на порційні шматки. Посипте цукровою пудрою. Подавайте до чаю!