Вафельні коржі зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Більшості знаком смак вафельного тора. Це найшвидший десерт, для якого не потрібно випікати коржі і довго робити крем. Пропонуємо згадати, як приготувати вафельні коржі зі згущеним молоком.
Такий десерт можна прикрасити шоколадною глазур'ю, горішками, а також приготувати будь-який крем самостійно, наприклад, масляний або зі збитими вершками. Десерт не вимагає особливих кулінарних навичок, тому під силу навіть дитині. А в результаті виходить дуже смачний тортик до чаю.
- Коржі вафельні - 7 штук
- Згущене молоко варене - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Ванільний цукор - 1 щіпка
1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, розрізаємо його шматочками і залишаємо при кімнатній температурі.
2. Розм'якшене масло з'єднуємо зі згущеним молоком і ванільним цукром, перемішуємо до отримання однорідної маси.
3. Беремо один вафельний корж і викладаємо ложкою отриману суміш, розмазує рівномірно по всій поверхні. Теж саме робимо з іншими коржами, а верхній шар залишаємо чистим.
4. Отриманий торт відправляємо в холодильник на 1-2 години для просочення. Готовий торт розрізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачного!