Вафельні трубочки зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Вафельні трубочки зі згущеним молоком - це ласощі з дитинства для багатьох з нас. Чому б не згадати приємне минуле і не порадувати себе таким частуванням? Дітям обов'язково воно сподобається!
Щоб приготувати смачний домашній десерт, не обов'язково бути майстром кулінарії. Можна просто дізнатися, як приготувати вафельні трубочки зі згущеним молоком, і робити це частування хоч кожен день для своїх рідних і близьких. Це смачно і не дуже шкідливо!
- Маргарин вершковий - 200 грам
- Яйця курячі - 4-5 штук
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Згущене молоко - 1 Склянка (варене)
У велику миску вбийте сирі курячі яйця і всипте цукровий пісок. Збийте інгредієнти міксером до однорідності, потім влийте розтоплений на водяній бані маргарин або вершкове масло, знову збийте.
Борошно просійте через сито кілька разів. Потім додайте борошно по одній столовій ложці до решти інгредієнтів, не перестаючи збивати їх міксером. Має вийти тісто, по консистенції нагадує рідку сметану.
Щоб приготувати основу для трубочок, вам ніяк не обійтися без спеціальної електричної вафельниці. Розігрійте її і змастіть рослинною олією. Виливайте на поверхню вафельниці тісто, випікайте основу для трубочок.
Дуже швидко, поки отримані "коржі" ще гарячі, їх необхідно згорнути в трубочки діаметром близько двох сантиметрів. Якщо вони встигнуть охолонути, то у вас не вийде їх згорнути, так як тісто буде кришитися. Заповніть трубочки вареним згущеним молоком, подавайте ласощі до столу.