Вафельні коржі з начинкою з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, вам бабусі готували котлети в вафельних коржах? Моя ось мама готувала. Але я удосконалила рецептуру, тепер хочу вам розповісти, як зробити вафельні коржі з начинкою з фаршу!
Я думаю, вам цей простий рецепт вафельних коржів з начинкою з фаршу дуже сподобається! адже правда, поєднання фаршу з вафельними листами - родом з дитинства, тоді, чомусь і котлети, і відбивні часто робили саме "в шубці" з вафельних листів! Так що спробуйте, це ще більш смачно, ніж в дитинстві!
- Фарш - 1 кілограм
- Вафлі листові - 6 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Спеції - 1 За смаком
- Плавлений сирок - 100 грам
1. Зробимо фарш-начинку. Для цього додамо плавлений сир кубиками, молоко, цибуля і спеції. Ретельно перемішати.
2. Розподіляємо начинку рівномірним шаром по всьому вафельним листам, і нехай трохи розм'якнуть. Після цього звертаємо їх трубочками і викладаємо на деко, змащений маслом.
3. Борошно розведемо в трохи теплій водичці (приблизно півсклянки). Додамо до сметані. Сюди ж - спеції і томатну пасту. Ретельно перемішати. Цим соусом змащуємо рулетики зверху.
4. Тепер посипаємо наша страва тертим твердих сиром і відправимо в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
5. Готово! Приємного вам апетиту!