Рецепт Бісквітні палички фото

Бісквітні палички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Печиво

Бісквітні палички або італійське печиво "савоярді", є основою відомого десерту "тірамісу" . Таке ласощі дуже просто спекти самим, хочете спробувати? ділюся рецептом!

Рецепт приготування бісквітних паличок простий, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям, заздалегідь підготувати робоче місце, щоб все необхідне було під рукою і дотримуватися температурного режиму випічки.

  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 140 грам
  • Крохмаль - 25 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукровий пісок - 200 грам(140 грам в тісто, 60 грам для посипання)
  • Ванільний цукор - 8 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
бісквітні палички - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
бісквітні палички - фото крок 2
Відокремте білки від жовтків в різний посуд для подальшого збивання.
бісквітні палички - фото крок 3
Додайте в білки дрібку солі.
бісквітні палички - фото крок 4
Збивайте білки до легкої піни, потім, невеликими частинами введіть 70 грам цукрового піску.
бісквітні палички - фото крок 5
Збивайте білки з цукром до стійких піків.
бісквітні палички - фото крок 6
До жовтків додайте 70 грам цукрового піску.
бісквітні палички - фото крок 7
Збивайте жовтки з цукровим піском до побіління.
бісквітні палички - фото крок 8
Всипте в борошно ванільний цукор, розпушувач і крохмаль.
бісквітні палички - фото крок 9
Добре перемішайте борошняну суміш.
бісквітні палички - фото крок 10
Невеликими порціями введіть збиті білки до жовтків і обережно перемішайте рухом знизу вгору.
бісквітні палички - фото крок 11
Змішайте білки з жовтками до однорідного стану.
бісквітні палички - фото крок 12
Порційно введіть борошняну суміш і акуратно втручайтеся її.
бісквітні палички - фото крок 13
Суміш повинна бути добре вимішати, після чого, перекладіть її в кондитерський мішок зі звичайною круглою насадкою, діаметром 1 сантиметр.
бісквітні палички - фото крок 14
На папір для випічки відсадити бісквітні палички довжиною в 10 сантиметрів, на відстані один від одного. Буде потрібно 2 список.
бісквітні палички - фото крок 15
Змішайте 3 ст. Ложки цукрової пудри і 3 ст. Ложки цукрового піску.
бісквітні палички - фото крок 16
Двічі присипте бісквітні палички сумішшю пудри і піску, можна це зробити через ситечко. Надішліть печиво випікатися в розігріту до 180 градусів духовку, з 15 хвилин.
бісквітні палички - фото крок 17
Готові бісквітні палички зніміть з паперу. Зберігати бісквітні палички краще в скляному посуді.
бісквітні палички - фото крок 18
З паличок можна приготувати "тірамісу" або скріпити між собою попарно кремом або нутелою. А можна просто подати їх з чаєм і кавою.

Схожі рецепти