Філе щуки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Від головного в світі любителя риби передаю вам рецепт, який докладно розповість, як приготувати філе щуки на сковороді. Ніжне рибне м'ясо всередині, з хрустким кляром зовні. Рецепт від мого діда.
Мій дідусь - завзятий рибалка. Він знає всі тонкощі в лові риби, також в її приготуванні. Навіть в самих дорогих ресторанах мені не везти знайти щуку таку ж ідеальну, як готував мій дід. Найважливіше в приготуванні - це зачистка щуки від кісток. Після ретельної перевірки час на приготування практично не йде, тому такий рецепт ідеально підійде для зайнятої домогосподарки.
- Щука - 1.5 кілограма
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець горошок - 2-3 штук
- Спеції - 1 щіпка

У ступці розітріть сіль і спеції в порошок.

Філе щуки натріть спеціями і дайте постояти 15 хвилин.

В окремому посуді приготуйте кляр, змішайте яйця з рештою спеціями і збийте.

Додайте півсклянки кип'яченої води, поступово по 1 ст. L. Додавайте борошно, кількість борошна - по ситуації. Важливо, щоб кляр вийшов як густий мед - він повинен текти, але не виливатися.

Занурте філе щуки в кляр.

Надсилайте філе смажити на сильному вогні до утворення золотистого кольору.

Обсмажуйте з обох сторін до готовності по 5 -10 хвилин.