Рецепт Філе щуки на сковороді фото

Філе щуки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Від головного в світі любителя риби передаю вам рецепт, який докладно розповість, як приготувати філе щуки на сковороді. Ніжне рибне м'ясо всередині, з хрустким кляром зовні. Рецепт від мого діда.

Опис приготування:

Мій дідусь - завзятий рибалка. Він знає всі тонкощі в лові риби, також в її приготуванні. Навіть в самих дорогих ресторанах мені не везти знайти щуку таку ж ідеальну, як готував мій дід. Найважливіше в приготуванні - це зачистка щуки від кісток. Після ретельної перевірки час на приготування практично не йде, тому такий рецепт ідеально підійде для зайнятої домогосподарки.

  • Щука - 1.5 кілограма
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошок - 2-3 штук
  • Спеції - 1 щіпка
філе щуки на сковороді - фото крок 1
У ступці розітріть сіль і спеції в порошок.
філе щуки на сковороді - фото крок 2
Філе щуки натріть спеціями і дайте постояти 15 хвилин.
філе щуки на сковороді - фото крок 3
В окремому посуді приготуйте кляр, змішайте яйця з рештою спеціями і збийте.
філе щуки на сковороді - фото крок 4
Додайте півсклянки кип'яченої води, поступово по 1 ст. L. Додавайте борошно, кількість борошна - по ситуації. Важливо, щоб кляр вийшов як густий мед - він повинен текти, але не виливатися.
філе щуки на сковороді - фото крок 5
Занурте філе щуки в кляр.
філе щуки на сковороді - фото крок 6
Надсилайте філе смажити на сильному вогні до утворення золотистого кольору.
філе щуки на сковороді - фото крок 7
Обсмажуйте з обох сторін до готовності по 5 -10 хвилин.

Схожі рецепти