Млинці з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Обід за 30 хвилин, Романтична вечеря, Святковий обід, Масляна, Новий рік, Різдво
Ситна, смачна і вишукана закуска, яку можна подати на святковий стіл або пригостити близьких і гостей - все це про рецепт приготування млинців з червоною рибою.
Звичайні млинці з червоною рибою в домашніх умовах готують багато господинь, однак це рецепт якісно відрізняється від інших. Завдяки вершковому маслу млинці виходять дивно ніжними, а сир додає пікантність.
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 1 Склянка (або кефір)
- Яйце - 1-2 штук
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Червона риба - 250 грам
- Сир - 100 грам (по бажанню)
1. Перед вами необхідні інгредієнти, з яких всього за півгодини можна зробити дивно смачну закуску.
2. Для початку, зрозуміло, тісто. У невелику мисочку вбити яйця, додати рослинне масло, сіль і цукор. Всипати просіяне борошно.
3. Молоко краще трохи підігріти, а потім влити в тісто.
4. Збивати до однорідності, при необхідності додаючи борошно. В рецепт приготування млинців з червоною рибою можна використовувати і будь-який інший варіант тесту - на кефірі, наприклад.
5. Сковороду як слід розігріти і вилити туди трохи тесту.
6. Дуже зажарювати млинці не потрібно. Потім їх потрібно змастити вершковим маслом (можна натерти на тертці трохи замороженого масла і викласти на млинець).
7. Додати трохи тертого сиру (краще не дуже солоного, щоб млинці з червоною рибою в домашніх умовах були не надто пересолені).
8. Викласти червону рибку.
9. Акуратно згорнути рулетиком і відправити млинець на сковороду. Обсмажити трохи, щоб схопився шов, а сир розплавився, і можна подавати до столу.