Бутерброди з червоною рибою та огірком
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте фуршет або святкове меню? Раджу включити цей класний і зовсім нескладний варіант апетитних бутербродик. Смачна, свіжа, красива закуска, яка вам точно припаде до душі.
Всього якихось 15 хвилин вам буде потрібно, щоб повторити цей рецепт на своїй кухні. Я покажу, як приготувати бутерброди з червоною рибою і огірком. Дуже рекомендую спекти основу, кнопка, в домашніх умовах. Але підійде і магазинний, звичайно. При бажанні можете взяти багет і запекти його близько 5 хвилин в духовці, буде дуже здорово. Нічого нового і оригінального, але надзвичайно смачно!
- Кнопка - 1 штука
- Копчена сьомга - 250 грам
- Крем-сир - 100-150 грам
- Часник - 1 зубчик
- Зелень і зерна граната - За смаком (для подачі)
- Огірок - 1 штука
1. Наріжте тонкими скибочками багет.
2. Вимийте, обсушити і наріжте огірочок.
3. Крем-сир з'єднайте з пропущеним через прес часником. Намажте сиром хліб.
4. Викладіть зверху по скибочці сьомги.
5. Потім по скибочці огірка.
6. Прикрасьте зеленню, зернами граната і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!