Бутерброди-шайби з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Закуски на столі повинні виглядати дуже красиво і апетитно, адже це показник гостинності і смаку господаря будинку. Пропоную простий рецепт приготування бутербродів-шайб з червоною рибою.
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування бутербродів-шайб з червоною рибою. Тут описаний самий елементарний варіант, але ж можна проявити фантазію і додати ще кілька інгредієнтів. Наприклад, скибочки лимонів, зелень або оливки. Хай щастить!
- Батон французький - 1 штука
- Червона риба - 250 грам
- Вершкове масло - 100 грам
Батон нарізаємо тонкими скибочками-шайбочками.
Змащуємо кожну скибочку м'яким вершковим маслом.
Червону рибу нарізаємо тонкими скибочками.
Викладаємо рибу на бутерброди. Смачного!