Бутерброди з червоною рибою і яйцем пашот
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніший і ідеальний сніданок, який можна тільки придумати - бутерброди з червоною рибою і яйцем пашот. Такі бутерброди ідеально підійдуть до чашечки кави або чаю.
Бутерброди з червоною рибою і яйцем пашот готувати краще з білим батоном, також ми додамо ніжний вершковий сир, Зелена цибуля - всі разом дає ідеальний результат. Такі бутерброди також гарні в якості перекусу, головне, все зробити правильно, а подавати бутерброди до столу відразу ж.
- Кнопка - 2 скибочки
- Червона риба - 80 грам
- Вершковий сир - 50 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 15 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Яйце акуратно розбийте в невелику чашу.
Літр води доведіть до кипіння, додайте столову ложку води, після активно заважайте воду по колу, дуже швидко влийте яйце в обертову воронку. Варіть яйце 3-3, 5 хвилини.
Дістаньте яйце і злегка просушіть.
Скибочки батона підсмажте на сковороді.
Змастіть батон вершковим сиром.
Червону рибку наріжте невеликими скибочками і викладіть поверх батона.
Посипте бутерброди нарізаною зеленою цибулею.
Поверх бутербродів покладіть яйце пашот і відразу ж подавайте до столу.
Це дуже смачно!
Приємного вам апетиту!