Бутерброди з яйцем пашот
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та корисні бутерброди можна приготувати з яйцем пашот. Вам буде потрібно всього лише 10 хвилин, щоб подати барвисте блюдо до столу. Використовуйте авокадо або сирний сир в якості прошарку.
Соковитий, смачно, поживно і корисно - таким бутербродів на сніданок або на перекус будуть раді всі ваші домашні! Не забувайте подавати їх з гарячим чаєм або кавою. Заздалегідь страва не готуйте, остиглі яйця пашот не так смачні!
- Куряче яйце - 2 штуки
- Житній хліб - 2 скибочки
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
У чашки або склянки вкладіть целофановий пакетики невеликого розміру. Можна їх замінити відрізками харчової плівки, створюючи з них кульочки. Обов'язково змастіть пакетики всередині рослинним маслом, інакше яйце пашот не зможете відокремити від целофану. Вбийте в кожну чашку по курячому яйцю.
Приправити сіллю і závaží такий kulečki, щоб усередині залишилося трохи повітря.
У казані або каструлі закип'ятіть 0, 5-0, 6 літра води, зменшіть нагрів до мінімального і опустіть в окріп мішечки з яйцями. Залиште їх на мінімальному нагріві приблизно на 2-3 хвилини. Білок повинен схопитися, а жовток залишитися рідким.
За цей час очистіть половину авокадо, наріжте слайсами і викладіть на скибочки хліба. Хліб можна використовувати будь-якого сорту: бородинський, житній, білий і т.Д. Присипте блюдо зверху меленим чорним перцем.
Подавайте бутерброди з яйцем пашот до столу гарячими, злегка розрізавши жовтки.