Салат з яйцем-пашот
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легкий овочевий салат з додаванням сиру і, як випливає з назви, яйцем-пашот. Не знаєте як правильно варити такі яйця? Заходьте і я навчу вас, як швидко і просто приготувати яйце-пашот.
Якщо візьметеся готувати такий салат влітку, сміливо додавайте улюблені сезонні овочі і обов'язково велика кількість свіжої зелені!
- Листя салату - 70 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир тертий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Куряче яйце - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Паприка мелена - За смаком
1. Приготуйте необхідні інгредієнти.
2. Огірок і помідор наріжте часточками.
3. Листя салату при необхідності помийте і з'єднайте з нарізаними овочами.
4. Посипте сиром, посоліть і заправте маслом.
5. Закип'ятіть воду, додайте дрібку солі і чайну ложку оцту. Акуратно вбийте в киплячу воду яйце і варіть 1 хвилину.
6. Акуратно викладіть яйце на паперовий рушник, щоб прибрати зайву воду.
7. Покладіть яйце в центр салату і посипте паприкою. Смачного!