Рецепт Спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот фото

Спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Макарони , Яйця , Помідор , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Ідеальне поєднання продуктів для обіду або вечері. Зробити блюдо можна в будь-який час року, незалежно від сезону. Записуйте рецепт, як приготувати спагетті з беконом, томатами і яйцем-пашот.

Опис приготування:

На все про все у вас піде близько 20 хвилин. Під час варіння спагетті ви можете обсмажити томати з беконом і відварити яйце. Є спеціальна методика приготування яйця-пашот. Якщо така методика для вас занадто складна, розбийте яйце на шумовку і опустіть її в киплячу воду. Як тільки побачили, що білок схопився, діставайте яйце і викладайте відразу на блюдо.

  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Спагеті - 340 грам
  • Бекон - 6 скибочок
  • Часник - 2 зубчики
  • Томати - 7 штук
  • Яйця - 4 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Базилік - 3-4 штук
  • Сіль, мелений перець - За смаком
спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот - фото крок 1
1. Відваріть в підсоленій воді спагетті. Наріжте бекон невеликими кубиками. Викладіть його на розігріту поверхню, обсмажте до утворення золотистої скоринки.
спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот - фото крок 2
2. Приберіть бекон зі сковороди, додайте подрібнений часник, обсмажуйте 30 секунд, потім викладіть нарізані часточками томати. Обсмажуйте овочі до м'якості і видаліть сковороду з вогню.
спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот - фото крок 3
3. В сотейник налейте 3, 5 літра води, додайте 2 столові ложки солі і оцет, після появи дрібних бульбашок розбийте в тарілку 1 яйце, акуратно опустіть яйце в воду, повторіть аналогічні дейтсвія з рештою. Дерев'яною ложкою закрутіть вир, через 2 хвилини дістаньте яйця по одному.
спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот - фото крок 4
4. Поверніть сковороду з томатами на вогонь, додайте бекон і викладіть щипцями спагетті. Додайте подрібнений на тертці сир, листя базиліка, сіль, перець, перемішайте. Якщо спагетті дуже сухі, влийте 1 стакан рідини, в якій варили їх.
спагеті з беконом, томатами і яйцем-пашот - фото крок 5
5. Розділіть спагетті на 4 порції, викладіть поверх кожної яйце і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти