Бутерброди з червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди з червоною рибою завжди є на моєму святковому столі. У цьому рецепті є невеликі нововведення. Класично на хліб маже вершкове масло, але тут я використовую сирну суміш з часником.
Бутерброди з червоною рибою готуються з вершково-сирною сумішшю. Суміш наноситься на ще теплий хліб. Хліб запікається в сильно розігрітій духовці п'ять хвилин, середина скибочки повинна бути м'якою. Бутерброди з червоною рибою відмінна делікатесна закуска на будь-який святковий стіл. Смачного.
- Лосось - 120 грам
- Вершковий сир - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 2 Ст. Ложки
- Багет довгий - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Нарізати багет.
Змастити шматочки багета розтопленим маслом.
Запекти хліб в духовці.
Змішати сир, майонез, зелень, часник. Розтерти виделкою в однорідну масу.
Намазати хліб сирної сумішшю.
Укласти шматочки риби на хліб. Прикрасити кропом, зеленню кропу. Смачного!