Канапе з огірком і червоною рибою
(покроковий рецепт з фото)
Наближається свято і ви шукайте оригінальні варіанти закусок на стіл? Не проходьте повз! Я покажу, як приготувати канапе з огірком і червоною рибою. Приголомшлива ідея, яку варто спробувати!
Якщо ви втомилися від традиційних бутербродів, обов'язково погляньте на ці канапе. Огірок - цікаве рішення для основи. Мус з копченої риби і крем-сиру настільки ніжний, що буквально тане в роті. Я впевнена, що така закуска викличе захват у ваших близьких і рідних:)
- Огірок - 1 штука
- Крем-сир - 100 грам
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Червона риба копчена - 100 грам
- Сіль, перець, каперсами - За смаком
1. У чашу блендера відправте крем-сир, сік лимона і вершки.
2. Додайте нарізану невеликими шматочками копчену червону рибу. Подрібніть все до однорідності. Посоліть і поперчіть трохи за смаком. Мус готовий.
3. Вимийте огірок, обсушити, наріжте середніми кружечками. Можна зняти тонкими смужками шкірку.
4. Мус викладіть в кондитерський мішок і відсадити на огірки. Прикрасьте зеленню або каперсами, наприклад.
Смачного!
Смачного!