Салат з червоною капустою і червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати салат з червоною капустою і червоною квасолею. Червона капуста в рази перевершує білу за змістом корисних антиоксидантів, а квасоля багата білком.
За бажанням салат можна заправити майонезом замість масла і додати дрібно натертий часник. Такий салат виходить не тільки смачним, а ще ситним і корисним.
- Червона капуста - 300-400 грам
- Квасоля червона - 150-200 грам (консервована)
- Морква - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Дрібно порубати червону капусту. Додати сіль, потисніть руками, щоб вона стала м'якше і залиште на 10 хвилин постояти.
В цей час натріть моркву на тертці.
З'єднайте червону капусту, морква і промиту консервовану квасолю. Заправте салат олією і лимонним соком, сіль за смаком.
Салат з червоною капустою і червоною квасолею готовий, смачного!