Рецепт Салат з червоною квасолею і помідорами фото

Салат з червоною квасолею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Червона квасоля
Вегетаріанське харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Салати

Це не просто салат, а справжня протеїнових бомба! Рецепт салату з червоною квасолею і помідорами дуже простий, і він вам допоможе приготувати смачний, поживний і корисний салат в лічені хвилини.

Це просто дивовижно. Ви тільки уявіть собі: салат зі свіжих помідорів, заправлений оливковою олією, зі свіжим листям базиліка і ніжною консервованої червоної квасолею ... Чудовий салат з дуже високим вмістом білка (завдяки квасолі). Взагалі, особисто я не дуже люблю салати, я взагалі свіжі овочі не сильно котирую, однак цей салат з червоної квасолі і помідорів - мій фаворит. Я дуже сподіваюся, що вам цей салат теж припаде до смаку.

Як приготувати салат з червоною квасолею і помідорами:

1. Злийте квасоля, покладіть в салатницю. Додайте нарізані кубиками помідори.

2. Свіжий базилік дрібно нарубати, додайте до помідорами і квасолі.

3. Заправте салат оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і залиште на 30 хвилин в холодильнику, перш ніж подавати на стіл.

Готово!

  • Квасоля червона консервована - 450 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Базилік - За смаком
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
Це просто дивовижно. Ви тільки уявіть собі: салат зі свіжих помідорів, заправлений оливковою олією, зі свіжим листям базиліка і ніжною консервованої червоної квасолею ... Чудовий салат з дуже високим вмістом білка (завдяки квасолі). Взагалі, особисто я не дуже люблю салати, я взагалі свіжі овочі не сильно котирую, однак цей салат з червоної квасолі і помідорів - мій фаворит. Я дуже сподіваюся, що вам цей салат теж припаде до смаку.

Як приготувати салат з червоною квасолею і помідорами:

1. Злийте квасоля, покладіть в салатницю. Додайте нарізані кубиками помідори.

2. Свіжий базилік дрібно нарубати, додайте до помідорами і квасолі.

3. Заправте салат оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і залиште на 30 хвилин в холодильнику, перш ніж подавати на стіл.

Готово!

Схожі рецепти