Крабовий салат з червоною квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Звичною стравою на столі є крабовий салат з кукурудзою і яйцями. Але цю закуску також нерідко роблять з квасолею, яка містить багато корисних речовин.
Здавалося б, непоєднувані продукти, крабові палички і боби, а в підсумку - смачне незвичайне частування. Такий салат ви можете доповнити своїми улюбленими інгредієнтами. Квасоля ви можете замінити вареною картоплею, це продукт схожий за структурою, і він також багатий вуглеводами. Спробуйте приготувати такий простий і смачний салатик для своїх рідних і близьких.
- Консервована червона квасоля - 250-300 грам
- Крабові палички - 250 грам
- Яйце, відварене круто - 3 штуки
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте продукти.
2. У глибоку ємність висипте квасоля.
3. Додайте нарізані варені яйця.
4. Додайте подрібнені крабові палички в ту ж ємність.
5. Додайте цибулю.
6. Приправте салат майонезом, сіллю і перцем за смаком.