Крабовий салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання морепродуктів і бобових в одній страві чи не здається вам занадто зухвалим? Тоді вам варто дізнатися, як приготувати крабовий салат з квасолею! Блюдо для тих, хто не боїться ризикувати
Згодна - сподобається це не всім. Але практика показує, що половина їдців залишається від цього салату в захваті. А іншим, може бути, просто потрібно розкуштувати.
Ну а якщо без жартів - салат насправді смачний. І готується дуже швидко - в момент сильного шоку від приходу абсолютно несподіваних гостей я примудрилася зробити його буквально за 20 хвилин! Так що про всяк випадок мати в холодильнику баночку квасолі, а в морозилці - упаковку крабових паличок дуже навіть варто.
Отже, рецепт приготування крабового салату з квасолею - вельми оригінального, але дуже симпатичного!
- Банку квасолі - 1 штука (квасоля краще використовувати червону, у власному соку)
- Крабові палички - 350 грам
- Яйця - 3-4 штук
- Крем - 0, 5 склянки
- Пучок кропу - 1 штука (опціонально)
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
Яйця відварити круто.
Остудити під струменем холодної води, очистити, дрібно нарізати або натерти на тертці.
Крабові палички подрібнити.
Відкрити банку з квасолею, злити рідину, за потреби - промити квасолю водою.
Кріп вимити, обсушити і нашаткувати гострим ножем.
Всі інгредієнти з'єднати, посолити, поперчити, заправити сметаною.
Подавати салат охолодженим.
Подавати салат охолодженим.