Канапе з червоною ікрою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Закуски з червоною ікрою завжди виглядають ошатно й святково. Їх готують в урочистих випадках і прикрашають ними святковий стіл. Варіантів їх приготування безліч. І ось один з них.
Червону ікру можна подати не тільки з маслом. Можна урізноманітнити смак, додавши трохи свіжого огірка. Замість огірка можна використовувати авокадо. Вершкове масло можна замінити на сирний сир. Будуть виходити нові смаки. Пробуйте! експериментуйте! 
- Ікра червона - 30 грам
 - Хліб - 300 грам (білий)
 - Вершкове масло - 30 грам
 - Огірок - 1 штук
 

Білий хліб наріжте на маленькі квадратики, щоб вони були буквально на зубок.

Намажте хліб м'яким вершковим маслом.

Розкладіть огірок, нарізаний тонкими кружальцями.

Зверху викладіть трохи червоної ікри.

Приємного торжества!