Канапе з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Закуски з червоною ікрою завжди виглядають ошатно й святково. Їх готують в урочистих випадках і прикрашають ними святковий стіл. Варіантів їх приготування безліч. І ось один з них.
Червону ікру можна подати не тільки з маслом. Можна урізноманітнити смак, додавши трохи свіжого огірка. Замість огірка можна використовувати авокадо. Вершкове масло можна замінити на сирний сир. Будуть виходити нові смаки. Пробуйте! експериментуйте!
- Ікра червона - 30 грам
- Хліб - 300 грам (білий)
- Вершкове масло - 30 грам
- Огірок - 1 штук
Білий хліб наріжте на маленькі квадратики, щоб вони були буквально на зубок.
Намажте хліб м'яким вершковим маслом.
Розкладіть огірок, нарізаний тонкими кружальцями.
Зверху викладіть трохи червоної ікри.
Приємного торжества!