Рецепт Канапе з червоною ікрою фото

Канапе з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 15 хв.

Закуски з червоною ікрою завжди виглядають ошатно й святково. Їх готують в урочистих випадках і прикрашають ними святковий стіл. Варіантів їх приготування безліч. І ось один з них.

Опис приготування:

Червону ікру можна подати не тільки з маслом. Можна урізноманітнити смак, додавши трохи свіжого огірка. Замість огірка можна використовувати авокадо. Вершкове масло можна замінити на сирний сир. Будуть виходити нові смаки. Пробуйте! експериментуйте!

  • Ікра червона - 30 грам
  • Хліб - 300 грам (білий)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Огірок - 1 штук
канапе з червоною ікрою - фото крок 1
Білий хліб наріжте на маленькі квадратики, щоб вони були буквально на зубок.
канапе з червоною ікрою - фото крок 2
Намажте хліб м'яким вершковим маслом.
канапе з червоною ікрою - фото крок 3
Розкладіть огірок, нарізаний тонкими кружальцями.
канапе з червоною ікрою - фото крок 4
Зверху викладіть трохи червоної ікри.
канапе з червоною ікрою - фото крок 5
Приємного торжества!

Схожі рецепти