Рецепт Млинці з ікрою червоною фото

Млинці з ікрою червоною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Морепродукти , Ікра
Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Випічка , Млинці , Фаршировані
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 45 хв.

На святковий завжди хочеться приготувати що-небудь смачне, вишукане і не витрачати на це весь день. Пропоную рецепт приготування млинців з ікрою червоною. Це швидко і неймовірно апетитно.

Опис приготування:

Класичний рецепт млинців з ікрою червоною передбачає використання вершкового масла, проте в даному варіанті його замінює м'який сир. Це дуже смачне і неймовірно святкова страва, яке з'їдається за столом першим.

  • Борошно - 150-200 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Вершковий сир - 150 грам
  • Ікра - 150 грам
млинці з ікрою червоною - фото крок 1
1. Просіяне борошно з'єднати з дрібкою солі і цукром. Окремо збити яйця і додати трохи молока. Поступово влити яєчну суміш в борошно і ретельно перемішати. Можна використовувати і будь-який інший перевірений рецепт приготування млинців з ікрою червоною.
млинці з ікрою червоною - фото крок 2
2. Тісто має бути густим, але однорідним, без грудочок. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці і тонкою цівкою влити в тісто. Долити необхідну кількість молока, щоб консистенція тесту була потрібною для млинців. При бажанні можна додати в тісто ложку коньяку або лікеру.
млинці з ікрою червоною - фото крок 3
3. На сковороду, попередньо як слід розігріту, вилити тісто і смажити тонкі млинці.
млинці з ікрою червоною - фото крок 4
4. Після приготування млинці потрібно трохи остудити. М'який сир тонким шаром намазати на млинець. При бажанні його можна доповнити подрібненої свіжою зеленню.
млинці з ікрою червоною - фото крок 5
5. Викласти ікру, розподіливши по всій поверхні.
млинці з ікрою червоною - фото крок 6
6. Млинці з ікрою червоною в домашніх умовах згорнути рулетом або конвертиком. При бажанні можна нарізати рулетики на кілька частин, а при подачі прикрасити додатковою порцією ікри.

Схожі рецепти