Чорні млинці з червоною ікрою
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл, День народження, Масляна, Новий рік, Ювілей, 8 березня, Різдво, День закоханих, 23 лютого, Весілля
Чорні млинці з червоною ікрою - це незвичайна подача всіма улюблених тонких млинців. Для "чорноти" додаємо чорнило каракатиці, які надають не тільки колір, але і цікавий смак.
Чорні млинці з червоною ікрою - царський блюдо на святковий стіл. На вигляд незвично, але дуже смачно. Відмінне поєднання вершкового масла, ікри і млинців, що ще додати? ! ділюся рецептом, як приготувати таке частування. Тісто я готую заварне, моє улюблене млинцеве, використовую його постійно, так як млинці виходять тоненькі, ажурні і ніжні. У рецепті використовується чорнило каракатиці, гурмани кажуть, що крім чорного кольору, вони надають ще і рибний смак. Чи так це насправді, складно сказати, адже в начинку йде червона ікра, я думаю, потрібно тільки спробувати. Смачного!
- Борошно - 1 Склянка (склянка 250 г)
- Молоко - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 3 щіпки
- Чорнило каракатиці - 5 грам
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Ікра червона - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
Яйця Збийте, додайте молоко, сіль і цукор. Розмішайте все до однорідності. Молоко потрібно кімнатної температури.
Додайте рослинне масло і просіяне борошно, ще раз все перемішайте. Я використовую міксер, так швидше і зручніше.
Коли все перемішаєте, і не залишиться жодної грудочки, влийте в тісто склянку окропу, і швидко збивайте. Дайте тесту відпочити хвилин 30, і того часу.
Коли тісто трохи відпочине, додайте в нього чорнило каракатиці, добре розмішайте. Якщо колір тесту буде недостатньо чорним, додайте ще трохи.
Testo майже, можна приступати до випічки млинців. На сковороду влийте трохи тесту, і розподіліть по всій поверхні. Випікайте з кожного боку по 2 хвилини.
На кожен млинець покладіть невеликий шматочок вершкового масла і ікри. Красиво загорніть. Можна подавати до столу.