Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски
(покроковий рецепт з фото)
Побачивши цей рецепт на просторах інтернету, не змогла пройти повз! Така ефектна закуска! Виглядає просто фантастично! А готувати легко і просто! Заходьте, я розповім, як.
Приготувати такі яйця дуже просто, тільки потрібно дотримуватися правила варіння яєць, щоб результат був хорошим. Начинку для яєць можна брати будь-яку на ваш смак.
- Яйця - 4 штуки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оцет бальзамічний - 300 мілілітрів (моденський)
- Тунець консервований - 100 грам
- Ікра тріски - 50 грам
- Сир сирний - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця зернова - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 2 штуки (пару стебел)
- Лосось - 2 скибочки (малосольний)
Яйця повинні бути кімнатної температури, щоб зварилися без тріщин. У воду для варіння додайте по чайній ложці звичайного оцту і солі, щоб шкаралупа легко очистилася і білок був неушкодженим. Опускайте яйця в воду ложкою, акуратно, щоб не було тріщин. Рекомендують обережно помішувати яйця перші пару хвилин варіння, щоб жовток розташувався по центру яйця. Варіть яйця 10 хвилин, потім охолодіть в холодній воді.
Акуратно очистіть яйця і помістіть в стакани. Залийте Моденскім оцтом, щоб він повністю покрив яйця. Я додала в оцет трохи солі і цукру. Зверху необхідно покласти грузик, щоб яйця не спливали. Я клала невеликі помідори. Приберіть яйця в холодильник маринуватися приблизно на добу. Під час маринування необхідно перевертати яйця для рівномірного забарвлення.
Готові яйця вийміть з оцту. Оцет можна цілком використовувати повторно, злийте в окрему пляшечку, приберіть в холодильник і використовуйте в першу чергу.
Акуратно зріжте верхівки яєць і вийміть жовтки. Для начинки ретельно розітріть виделкою жовтки з розім'ятим тунцем і ікрою тріски. Додайте дрібно шінкованной зелена цибуля, зернову гірчицю і сирний сир і ще раз добре розітріть. Додати сіль, поперчіть за смаком і перемішайте.
Акуратно зріжте верхівки яєць і вийміть жовтки. Для начинки ретельно розітріть виделкою жовтки з розім'ятим тунцем і ікрою тріски. Додайте дрібно шінкованной зелена цибуля, зернову гірчицю і сирний сир і ще раз добре розітріть. Додати сіль, поперчіть за смаком і перемішайте.
Для стійкості трохи подрежьте денце. Зробіть яйця, випустивши начинку з корнетика або мішечка з зубчастим наконечником по спіралі. Прикрасьте зеленню і тонкими скибочками малосольного лосося. Подавайте в якості холодної закуски.